Veel gestelde vragen

Waar kan ik The Flip van Hairworkxx kopen?

Bij de betere salons bij u in de buurt (zie Verkooppunten) of tijdens publieksbeurzen (zie Beurzen)

Hoe weet ik welke kleur het beste bij me past?

Met de The Flip kunt u onopvallend extra lengte en volume creëren in uw eigen haarkleur, of juist met een opvallend contrast. Om de juiste keuze te maken, kunt u het beste een bezoek brengen aan een van onze salons. Zij kunnen u precies adviseren wat het beste bij u past, qua kleur maar ook qua lengte. Kijk bij verkooppunten voor The Flip salons bij u in de buurt.

Wat kost The Flip?

De prijs voor een The Flip is afhankelijk van de lengte en structuur die u kiest. Hiervoor is geen standaard prijs beschikbaar. Wij adviseren u om voor een passend antwoord op deze vraag contact op te nemen met een The Flip salon in uw omgeving.

Ik wil mijn Flip graag wassen, hoe kan ik dat doen?

U mag de The Flip alleen wassen met een vocht inbrengende shampoo. Als u de The Flip wast, verdeel de shampoo dan van boven naar beneden over het haar. Wrijf het haar niet tussen de handen. Daarna spoelt u de The Flip uit met handwarm water. Zorg te allen tijden dat u de The Flip goed uitspoelt.

Vervolgens herhaalt u deze handeling met een speciale conditioner voor gekleurd haar. Deze bevat een stofje wat er voor zorgt dat de haarschubben gesloten worden en invloeden van buitenaf niet schadelijk zijn voor het haar. Natuurlijk kunt u ook af en toe een masker gebruiken om het haar te verzorgen, deze dient u dan enkele minuten in te laten trekken.
Daarna spoelt u de The Flip uit met handwarm water totdat het water volledig helder is.

Hoe kan ik mijn Flip het beste stylen?

Wij adviseren The Flip te stylen als deze nog aan de hanger bevestigd is. Op deze manier bereikt u het beste en snelste resultaat. U kunt gebruik maken een krul- of stijltang mits u vooraf een beschermend serum in de The Flip doet. Vermijd aanraking met de stijltang of krultang van de draad (deze kan smelten).

Hoe vaak kan ik mijn Flip gebruiken?

Doordat de The Flip geen schade aan uw eigen haar toebrengt, kunt u uw haarstuk zo vaak als u wilt dragen.

Ik ben met mijn stijltang tegen het draadje van mijn Flip gekomen, wat nu?

Het draadje kan niet tegen hitte en zal bij aanraking smelten. Bij The Flip krijgt u altijd twee extra draadjes meegeleverd zodat u zelf de The Flip kunt herstellen, mocht de stijl- of krultang per ongeluk tegen de draad zijn aangekomen. Het is verstandig om, wanneer bij de kapsalon uw The Flip voor het eerst gestyled wordt, de lengte van het draadje op te meten. Noteer de gegevens ergens. Mocht u The Flip een keer zelf moeten herstellen, dan kunt u hierop makkelijk terugvallen.

Kan ik mijn Flip ook kleuren?

Ja dan kan maar wij raden het u niet aan. Overleg daarom altijd met een professionele salon. Uw garantie zal komen te vervallen wanneer het haarstuk geverfd is.

Ik heb kort haar, kan ik de Flip dan ook gebruiken?

Zeker, maar u moet wel een béétje lengte hebben. Niet alleen om het draadje weg te kunnen werken, maar ook voor een natuurlijke overgang van uw eigen haar naar het haarstuk. Hoe langer dus uw eigen haar is, des te natuurlijker de overgang oogt. U kunt The Flip ook gebruiken om uw haar op te steken of voor een staart.

Kan ik meer dan één Flip dragen?

Het is zeker mogelijk om meer dan één The Flip te dragen. Soms is het zelfs ook noodzakelijk om op een natuurlijke manier een verlenging van het haar te krijgen. We adviseren dan het eerste model met zijkanten te dragen en de tweede zonder zijkanten.

Voorbeeld:
U kunt een The Flip dragen met de lengte 16 inch met zijkanten en daarover een The Flip 12 inch zonder zijkanten, waardoor u een mooie natuurlijke overgang creëert. Hetzelfde geldt voor de 20 inch samen met de 16 inch.

Hoe maak ik krullen in mijn Flip?

Voor krullen in de The Flip werkt u het beste met een stijl- of krultang. Tip: zorg er altijd voor dat u The Flip vooraf beschermt met bijvoorbeeld een serum speciaal ontwikkeld voor het gebruik van hittetangen. Het makkelijkste en snelste werkt u, wanneer u de The Flip krult als deze nog op het hangertje hangt.

Geen kapsalon bij mij in de buurt verkoopt The Flip, kan Hairworkxx The Flip ook opsturen?

Ja, dat kan! Neem dan contact op met Hairworkxx om de kleur, lengte en het model af te stemmen en wij zorgen ervoor dat ook u kunt genieten van meer volume en prachtig lang haar.

Hoe kan ik mijn Flip laten repareren?

Wanneer er onverhoopt een The Flip gerepareerd dient te worden, dient het haarstuk van te voren gewassen te worden. Dit uit hygiënisch oogpunt.

U kunt het haarstuk, voorzien van een retourformulier en kopie van het aankoopbewijs, met duidelijk vermelding van uw contact gegevens en het probleem, aangetekend of per pakketpost verzenden naar:
Hairworkxx
t.a.v. afdeling ruiling
Bindersestraat 33
5701 SX Helmond.

Wij streven ernaar om de haarstukken binnen 5 werkdagen te retourneren.

Ik heb een andere vraag.

Mocht u een vraag hebben die hierboven nog niet gesteld is, mail dan naar Hairworkxx:info@hairworkxx.com