Referenties

Audrey Scheerder van Scheerder Intercoiffure

Met filialen in Doetinchem, Didam en Zevenaar (www.scheerderintercoiffure.nl)

“Anders dan extensions of weavings, beschadigt de The Flip het haar niet en is het product niet belastend voor de hoofdhuid”

“Wij zijn met The Flip gaan werken omdat het onze filosofie van ‘mooi haar en een gezonde hoofdhuid’ ondersteund. Anders dan extensions of weavings, beschadigt de The Flip het haar niet en is het product niet belastend voor de hoofdhuid. Verder biedt het onze klanten en onze hairstylisten veel creatieve mogelijkheden. We gebruiken The Flip voor bruidjes en vrouwen die naar een galafeest gaan. Onze klanten vinden het een geweldig accessoire om het haar langer en voller te maken. Het mooie van The Flip is ook: als je hem even niet wilt dragen, hang je hem tijdelijk weg. De The Flip is geschikt voor iedereen die van het gevoel van lang en vol haar houdt en van de vrijheid om met haar te variëren.”

Tanja (28), moeder van twee kleine kinderen, uit Nijmegen

“De hele dag een goed gevoel…”

“Ik heb twee kinderen die naar de basisschool gaan en help 16 uur per week als verkoopster in de zaak van mijn man. Daarnaast volg ik een studie en probeer ik ook nog regelmatig de sporten. Ik heb geen tijd om uren voor de spiegel te staan en uitgebreid aandacht te besteden aan mijn haar, terwijl ik het toch fijn en belangrijk vind om er goed uit te zien! Ik wou dat ik de The Flip eerder had ontdekt... Binnen een handomdraai tover ik een mooi, vol kapsel dat er heel natuurlijk uitziet en mij de hele dag een goed gevoel geeft...”

Marion (39), traffic manager, uit Amersfoort

“Veel positieve reacties, van klanten en ook van mijn baas…”

“Ik werk in de reclamebranche en kom dagelijks met klanten in contact. Ik besteed veel zorg aan mijn uiterlijk, omdat het belangrijk is om er representatief uit te zien. Kleding is niet zo’n probleem voor me, maar mijn háár… Ik stond op het punt om het af te knippen toen een kennis me vertelde over The Flip. Ik heb er één gekocht, op een beurs en ben aan het experimenteren gegaan met de vele mogelijkheden. Super enthousiast ben ik. Voor mij geen onopvallend staartje meer! Nu kan ik eindelijk mooi, lang en verzorgd haar hebben én tevens zakelijk goed voor de dag komen. Binnen één minuut zit mijn haar ’s morgens in model. Wat een uitvinding! Ik heb veel positieve reacties gekregen, niet alleen van mijn baas, maar ook van klanten.”

Ans (47), thuiszorgmedewerkster, uit Apeldoorn

“Eindelijk lang haar: een droom die uitkomt..”

“Als klein meisje droomde ik ervan een prinses te zijn met lang zwart haar, net als Sneeuwitje. Helaas had mijn moeder niet veel tijd om veel zorg te besteden aan het uiterlijk van mij en mijn vier zussen. Dus wij hadden thuis van die korte, praktische kapsels, van die bloempotmodellen. Toen ik het huis uit ging besloot ik mijn haar lang te laten groeien, maar helaas: ik heb dun haar en het hing altijd slierterig om mijn gezicht. Met The Flip is dat probleem in één keer de wereld uit. Binnen één minuut heb ik een prachtige volle haardos. Ik kon uit zóveel kleuren kiezen…Het werd natuurlijk zwart, niet zomaar zwart, maar in een speciale tint die bij mij past. Overdag in mijn werk draag ik ‘m niet, maar in het weekeind en tijdens speciale gelegenheden wel en dan voel ik me het prinsesje dat ik vroeger zo graag wilde zijn. Ik ben erg blij met mijn nieuwe haar. Het is een droom die uitkomt…”

Marcella (30), moeder en parttime onderwijzeres, uit Den Haag

“Mijn eigen haar beschadigt niet!”

“Ik heb de afgelopen jaren heel wat geëxperimenteerd met allerlei vormen van haarverlening, maar The Flip is het helemaal voor mij. Mooi, makkelijk, betaalbaar en vooral: mijn eigen haar beschadigt totaal niet! Gewone extensions maken je haar dun en breekbaar. The Flip zorgt er juist voor dat je eigen haar ongestoord langer kan groeien als je dat wilt. De conditie van mijn eigen haar is met sprongen vooruitgegaan...”