Garantie

Wanneer u een The Flip koopt zit op elk haarstuk standaard een garantietermijn van 3 maanden. Onder garantie verstaan wij productiefouten en fouten waaraan de salon en de consument niets kunnen doen.

Wanneer vervalt het recht op garantie:

Als de The Flip chemisch behandelt is.

Onder chemische behandeling verstaan wij; blonderen, verven en permanenten.

De The Flip heeft bij de productie een verfbad gehad en hierdoor kan iedere andere chemische behandeling anders dan gewenst uitpakken. Ook kan chemische behandeling zorgen voor uitdroging doordat het haarstuk geen voeding meer vanuit de hoofdhuid krijgt.

Als de The Flip niet met de juiste producten behandeld is.

Het is erg belangrijk dat u de The Flip uitsluitend met professionele kappersproducten verzorgd wordt. Drogisterij shampoos, conditioners, haarmaskers en serums voldoen niet aan de voorwaarden.

Als de slag uitzakt van de Bodywave of de krul uitzakt van de Italian Bodywave.

Zorg ervoor dat u de The Flip altijd op de juiste manier wast en laat drogen, dit voorkomt uitzakken van de krul en de slag.

Als de The Flip niet geborsteld is met een extension borstel.

Om haaruitval van de The Flip tegen te gaan dient u altijd een extension borstel te gebruiken. Deze borstels kunt u aanschaffen bij uw The Flip verkooppunt.

Heeft u een klacht, ruiling of dient uw The Flip gerepareerd te worden voegt u dan het retourformulier bij uw haarstuk, deze vind u door hier te klikken.